UA-111175203-1

Zeilen Zonder Zorgen

Lemsteraak LE16 op weg naar de horiozon Gratis Raincheque, Offerte aanvragen, Meezeilen, Zeiltips & trucs, Dagtochten, Stedentrips & mini-cruises, 2 of 3 daagse tochten

In je vrije tijd wil je geen zorgen en gedoe en echt vrij zijn. Dat is precies wat wij met de lemsteraak LE16 te bieden hebben.

Zeilen Zonder Zorgen

Zeilen is een feest, daar is al heel veel over geschreven. Zeker als je dat kan doen met een lemsteraak van 16,5 meter. Dat is de Koninklijke manier tenslotte.

De idee achter Zeilen Zonder Zorgen is dat u, en velen met u, graag kennis willen maken met het zeilen met een bijzonder schip, aan een hardzeilerij mee willen doen of een typisch zeildag a la het “Zwitser Leven” gevoel willen meemaken. Precies zoals u dat zelf het liefst wilt! Alles geregeld en zonder de besognes die het hebben van een eigen schip van dit formaat en luxe met zich meebrengt.

Zeilen Zonder Zorgen kun je uitproberen door simpelweg een keer met de LE16 mee te zeilen of het schip met schipper voor enkele uren te huren.

Dagtochten
1-daagse Zeiltochten Zonder Zorgen. Dat zijn onze dagtochten. We hebben een heel succesvol en gewaardeerd programma voor je voor een vaste prijs maar als je speciale wensen hebt maken wij met plezier een Praatstuk voor je met alle info voor een spetterende zeildag op maat.

Offerte aanvragen

2 of 3 daagse zeiltochten
Wil je meerdere dagen genieten van het zeilen met de LE16 dan heb je misschien zelf een idee hoe jouw ideale zeiltocht er uitziet. Zo ja prik een datum op de kalender op deze pagina en verzend het formulier of bel +31 (0)6 51525173 en je ontvangt binnen 24 uur een Praatstuk retour met alle kosten en (extra) mogelijkheden.
Wil je gebruik maken van onze suggesties ga dan naar de pagina stedentochten & mini-cruises.

Gratis Raincheque
Zelfs aan het weer hebben we gedacht. Want wat nu als het weer zo slecht is dat er niet gezeild kan worden vraagt de leek zich af?
Welnu, allereerst leert de ervaring dat het zelden voorkomt maar toch voor het geval dat het gebeurt bieden wij, omdat de lemsteraak LE16 u Zeilen Zonder Zorgen garandeert, als extra zekerheid een Gratis Raincheque aan. (Vraag om misverstanden te voorkomen wel eerst naar de voorwaarden)

Zeilklaar?
Met Zeilen Zonder Zorgen bent u in een wip zeilklaar. Even bellen dat u komt, de goede schoenen aantrekken, dus geen leren zolen of hakken, misschien een extra trui in de tas doen omdat het op het water altijd een graadje koeler is of een jack als het kan gaan spatten en als het zonnetje schijnt een hoed/pet en wat zonnebrand. Dat is alles. De rest verzorgen wij.

Zeiltips & trucs.
Aan boord help ik de zeiler in u met tips & trucs van het manoeuvreren en trimmen. Heeft u zelf een boot dan ben ik net zo benieuwd naar uw ervaring. Altijd leuk om ideeën uit te wisselen.
En als u boekt laat mij dan weten waar voor u die dag het accent op ligt dan houden wij daar met het zeilen rekening mee. In alle geval maken we er met elkaar een top dag van.

Wilt u genieten van het plaatje, de sfeer, het water en het eten of wilt u een bezoek aan een havenplaats ook dat kan aan boord van de LE16.
De thuishaven van de LE16 is Muiden maar met veel plezier varen wij vanuit andere havens aan het IJsselmeer of in Friesland en op de Wadden. Zelfs Zeeland behoort tot de mogelijkheden.

Zeilen Zonder Zorgen betekent ook dat u zich veilig en prettig moet kunnen voelen. De visserman lay-out van de LE16 komt dan helemaal tot zijn recht. De ruime kuip is van oudsher de werkplek en biedt in haar huidige vorm veel comfort en een veilige omgeving voor jong en oud. Lees meer over de LE16 ….
En de schipper dan? Wel ik vaar al meer dan 30 jaar rond en ben in het bezit van een groot-vaarbewijs. U kunt op mij vertrouwen.

Meezeilen!
Je hebt de mogelijkheid om mee te zeilen als we een avond of middag gaan zeilen of ergens naar toe zeilen voor een evenement.
De ideale gelegenheid om kennis te maken met het reilen en zeilen op een lemsteraak.

Tot slot
Meld je onderaan de pagina aan voor de nieuwsbrief en “like” ons op Facebook.com/LemsteraakLE16 en laat snel van je horen.

Groet,
Olaf

Stuur een email naar Olaf of bel 06-51525173 voor informatie.

Meezeilen? Yes.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
Google+
https://le16.nl/zeilen-zonder-zorgen
LinkedIn