Bel ons direct. Wij helpen je graag verder.
+31 (0)6 51525173
Als je een email stuurt ontvang je binnen 24 uur een antwoord op je vraag.
schipper@LE16.nl
Met respect voor de natuur, liefst puur van het land of uit het water in de omgeving maar in ieder geval vers en gezond. Ongecompliceerd, top ingrediënten, geserveerd met een glimlach. Dat is de basis Lunch met ambachtelijk brood tot en met de betere keuken. Vaak ‘Boers Mediterraan’ omdat het in het zonnetje zo lekker eten is. Salades, vis…. er is zo veel mogelijk. Een ‘After Sail’ met een amuse, fine clair of zeeuwse oester. Wij voegen er een lekkere wijn of ‘bubbels’ aan toe en u geniet van de vele smaakexplosies. In de herfst is het prachtig varen, het weer is soms verstild dan weer ruig en minder warm. Een kop snert na een mooie tocht smaakt dan dubbel zo lekker.
ligt altijd klaar en voor het grijpen. Standaard is aan boord bier, wijn, pro-secco, soft-drinks, koffie en thee aanwezig.
Als drank niet in het arrangement is opgenomen koop je de drank gewoon aan boord. (Zie de prijslijst)
Alcohol beleid; Als we aan het wedstrijden zeilen zijn wordt tijdens de zeilwedstrijd aan boord geen alcohol gedronken.
Eigen wensen? Die vervullen wij met plezier. In alle geval kunt u vertrouwen op onze brede ervaring en de gespecialiseerde vakkennis van onze leveranciers. En dat zijn niet de minste.
Meestal verzorgen we met hun hulp de catering zelf omdat top kwaliteit en eenvoud aan boord heel goed samengaan. Het is erg lekker en maakt het leven aan boord ‘makkelijk’. Alles natuurlijk na samenspraak met u. Uitgangspunt is en blijft “ongecompliceerd en steeds van top kwaliteit”.
Desgewenst schakelen we de echte Koks in zoals de Culinarist. Hij verwent u bijvoorbeeld met gerechten van zijn houtskool grill/oven/rookton, de Green Egg. Een van onze sloepen brengt hem met zijn Green Egg aan boord van de Lemsteraak LE16. Life cooking op en rond het water.
Ook TV-kok Rene Pluijm en Cuisinier Robin Porrio zijn aan boord geweest.
Eind jaren zeventig bij Ome Co, half tien ’s ochtends zaten de lokale schippers en horeca-bazen bij elkaar om tientallen recepten van een kruidenbitter te proeven.
Ziehier het resultaat. Een heerlijk traditioneel schipperbitter
De recepten waren goed, het gezelschap had er zin en nu, na meer dan dertig jaar is de ham-vraag of dit recept “onze” keus wel is geweest.
Als je een zeiltocht on-line boekt of reserveert verschijnen automatisch de voor die tocht mogelijke catering arrangementen in het scherm. Vink aan wat je graag wilt hebben en het wordt automatisch verwerkt.
Wil je de catering liever later bestellen, aanvullende catering bestellen of aanvragen dan kan dat middels deze pagina online.
Wil je 100% maatwerk of overleg bel gerust of stuur een email. Don’t worry. Gewoon doen.
Koffie van de Golden Coffee Box in Baarn
Iets lekkers bij de koffie
Slagroom
Muider schipperbitter
96,= p/groep van 12pers.
Broodjes en krentenbollen voor onderweg.
192,= per groep van maximaal 12 personen.
omdat het zo lekker is
Dagverse salade,
Ambachtelijk brood
Roomboter
vlees/vis/kaas beleg
gelardeerd met een lekker glas wijn
handfruit
en geserveerd met een glimlach
vanaf 237,= per groep van maximaal 12 personen.
Iets lekkers bij de borrel gebaseerd op (prijs per groep van maximaal 12 personen.):
– Franse kaasjes en worst 96,=
– Nootjes & kaas 72,=
– fine clair of zeeuwse oesters. Voeg er een lekkere wijn of ‘bubbels’ aan toe en u geniet van de vele smaakexplosies.
dagprijs
Wij gebruiken elektrische bakplaten voor het grillen.
Suggestie:
mini-hamburgers van de echte slager
garnalen op spies van de echte visboer
2 verschillende dagverse-salade
ambachtelijk brood
vanaf 420,= per groep van maximaal 12 personen.
Note: Wij nemen altijd eerst telefonisch contact voor overleg met u op alvorens het menu definitief vast te stellen.
Klik op Prijslijst voor de volledige lijst