UA-111175203-1

Contact & routebeschrijving

Zeilen Zonder Zorgen
met de LE16.

“voor ieder evenement het juiste schip”

Olaf Vons
EventmanagerB2B & Schipper Lemsteraak LE16

T: 06 51525173
E: olaf@le16.nl
F: facebook.com/LemsteraakLE16

Logo_LE16_thumb

Ligplaats Lemsteraak LE16
Jachthaven FortH
Herengracht 119
1398 AE Muiden

Grotere kaart weergeven

Parkeren.
Muiden heeft twee grote parkeerterreinen. U kunt parkeren op een parkeerterrein op circa 100 meter van de ligplaats van de lemsteraak LE16 en op een grotere parkeerplaats aan de andere kant van de Vecht op meer dan 10 minuten loopafstand.

Gratis parkeren Mariahoeveweg (dichtbij):
Vanaf Amsterdam of Hilversum komende (A1) neemt u de afslag Muiden/Weesp. U volgt de borden Muiden/Muiderberg. Zodra u de brug over de Vecht bent gepasseerd maakt de weg na circa 200 meter een bocht naar links waarna u direct links afslaat richting Muiden/Muiderslot. Na 150 meter heeft u de parkeerplaats aan uw rechterhand. U parkeert uw auto.
Lopend neemt u de loop-uitgang (t.o. de auto-ingang), loopt linksaf langs het water en steekt bij het bruggetje de weg over. U staat nu voor de ingang van FortH en ziet de boot schuin rechts voor u.

Gratis parkeren.
A1, afslag Weesp/Muiden. Langs de snelweg aan de westkant van Muiden is ook een grote parkeerplaats die ongelukkigerwijs wel wat verder van de haven ligt. U loopt verder richting Muiden centrum.
U loopt de sluis over en slaat rechtsaf (Herengracht). Na 200 meter maakt de weg een s-bocht en ziet u een bruggetje. Als u op het bruggetje staat ziet u de LE16 aan uw rechterhand.
Neem de ingang van FortH en loop naar het water.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
Google+
https://le16.nl/over-ons/contact
LinkedIn