UA-111175203-1

“het juiste schip voor ieder evenement”

De lemsteraak LE16 is per uur en per dag te huur voor gezellige en spetterende zeiltochten.

Zakelijke evenementen, familiefeesten, mini-cruises, meetings, ECO-trips; we kijken uit naar jullie komst.
Gratis Raincheque, Slideshow LE16, Huur per uur!

LE16 is een prachtige snelle lemsteraak van 16,5m met de lay-out van de visserman. Ruim, functioneel, no nonsens en juist daardoor heeft zij een geweldige stoere en toch chique uitstraling. En natuurlijk is zij benedendeks van alle gemakken voorzien.

Het is het ideale schip voor de zeil- en natuurliefhebber, familie-, vrienden- en bedrijventeams.

Haar schipper, Olaf vaart al decennia rond, vooral op IJsselmeer, in Friesland, Zeeland en op het Wad. Hij praat graag over ‘bootjes’, boottrim, wedstrijdzeilen, waarom lemsteraken en al die andere traditionele schepen zijn zoals zij zijn, de natuur en de omgeving, de paling en al wat er gaande is op en rond het water.
Het liefst zeilt hij in de traditie van het pure zeil- en vaarwerk van vroeger. De Strontrace & het Beurtveer zijn daar pracht voorbeelden van.

De thuishaven van de LE16 is Jachthaven FortH te Muiden. Muiden zelf is een pracht stadje met haar beroemde Muiderslot en gezellige kleine centrum rond de Grote Zeesluis.
Voor Muiden liggen een paar eilandjes en natuurlijk Pampuseiland en je kan vanuit Muiden prachtige dagtochten maken. Langs de Noord Hollandse kust en het Paard van Marken vaar je zo naar Volendam, Hoorn, Marken of we gaan bakboord uit rechtstreeks naar Durgerdam en Amsterdam!

Huur gewoon de LE16 en we maken er een top dag op het water van.

Meer info over huren per uur

Offerte aanvragen

>Het schip wordt alleen met schipper verhuurd.
Er kunnen maximaal 12 gasten aanmonsteren. (Is uw groep groter dan kunnen wij meerdere lemmeraken inzetten.)

Gratis Raincheque LE16!
Gratis een vervangende dag in het lopende seizoen als op het laatste moment de tocht niet door kan gaan. Vraag naar de voorwaarden en lees meer over de gratis Raincheque

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
Google+
https://le16.nl/lemsteraak-le16-het-juiste-schip-voor-ieder-evenement
LinkedIn