UA-111175203-1

Eten en Drinken

Catering

Eten & Drinken.
Authentieke, eerlijke en herkenbare smaakproducten.

Met respect voor de natuur, liefst puur van het land of uit het water in de omgeving maar in ieder geval vers en gezond.
Ongecompliceerd, top ingrediënten, geserveerd met een glimlach. Dat is de basis

Lunch met ambachtelijk brood tot en met de betere keuken. Vaak ‘Boers Mediterraan’ omdat het in het zonnetje zo lekker eten is. Salades, vis…. er is zo veel mogelijk.

Een ‘After Sail’ met een amuse, fine clair of zeeuwse oester. Wij voegen er een lekkere wijn of ‘bubbels’ aan toe en u geniet van de vele smaakexplosies.

In de herfst is het prachtig varen, het weer is soms verstild dan weer ruig en minder warm. Een kop snert na een mooie tocht smaakt dan dubbel zo lekker.

100% maatwerk
Eigen wensen? Die vervullen wij met plezier. In alle geval kunt u vertrouwen op onze brede ervaring en de gespecialiseerde vakkennis van onze leveranciers. En dat zijn niet de minste.
De Culinarist verwent u bijvoorbeeld met gerechten van zijn houtskool grill/oven/rookton, de Green Egg. Samen hebben we een nieuw foodevent ontwikkeld; de wilde buitenkeuken. Life cooking op en rond het water.
We hebben o.a. ook TV-kok Rene Pluijm aan boord gehad en Cuisinier Robin Porrio.
Meestal verzorgen we zelf de catering, natuurlijk na samenspraak met u. Uitgangspunt is en blijft “ongecompliceerd en steeds van top kwaliteit”.

Drinken
ligt altijd klaar en voor het grijpen. Standaard is aan boord; bier, wijn, pro-secco, soft-drinks, koffie/thee.
Alcohol beleid; Tijdens de business cups, matchraces en andere zeilwedstrijden wordt aan boord geen alcohol gedronken.

Koffie
Een evenement begint negen van de tien keer met een kop koffie.
Wij schenken het liefst koffie van de Golden Coffeebox in Baarn. Koffie rechtstreeks bij de boer vandaan. Jaarlijks gaan zij naar de koffieboeren om de koffiebonen te selecteren. Vaak kleiner plantages zoals die van Birdsong. De koffieplant haalt daar zijn voeding uit puur door vogels bemeste grond. 180 Soorten vliegen daar en zorgen voor de bemesting.
In Baarn wordt de boon geroosterd/gebrand en voila, koffie aan boord.
Heerlijk, toefje slagroom, iets lekkers en het feest kan beginnen.

Muiderschipperbitter
Eind jaren negentig bij Ome Co, half tien ’s ochtends zaten de lokale schippers en horeca-bazen bij elkaar om tientallen recepten van een kruidenbitter te proeven.
Ziehier het resultaat. Een heerlijk traditioneel schipperbitter
De recepten waren goed, het gezelschap had er zin en nu, na meer dan dertig jaar is de ham-vraag of dit recept “onze” keus wel is geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
Google+
https://le16.nl/lemmeraken-eventmanagement/catering
LinkedIn