UA-111175203-1

Bloggersbank Nieuws

Paas special; Ga met de familie het water op!

1ste en 2e Paasdag wil je naar buiten. En dan wil je natuurlijk het liefst het water op.
Pasen_LE16Juist omdat het Pasen is, het Vlaggetjesdag is in Muiden en het zeilseizoen nu echt gaat beginnen hebben we een super aanbod. Maak er gebruik van en reserveer direct. DOEN?

Het idee!
Jullie komen naar onze thuishaven FortH te Muiden voor een gezellige zeiltocht met de lemsteraak LE16. Natuurlijk hebben we aan boord koffie, slagroom en iets lekkers klaar staan. De kleine kinderen kunnen ook mee want de LE16 heeft een grote veilige kuip.

Naar goed gebruik houden we eerst een kort palaver en toosten we op een behouden vaart waarna we de trossen los gooien. Het leuke is dat we eerst moeten schutten in de Grote Zeesluis. Er zal veel volk op de been zijn en dan is er altijd veel bekijks. Eenmaal geschut varen we langs alle gepavoiseerde zeilschepen, het Muiderslot en de Groene Draeck naar het open water. Daar hijsen jullie de zeilen en zeilen we noordwaarts richting Pampus of Oost voor een rondje om de eilanden voor Muiderberg.

Wat jullie willen!
We kunnen ook naar Pampus eiland voor een rondleiding (Pampus rekent daarvoor wel kosten), even de benen strekken op een eilandje voor Muiderberg of, als er voldoende tijd is naar Volendam.

Idem dito geldt voor de catering. We willen natuurlijk met plezier voor een lekkere lunch, brunch of borrel-bites zorgen maar op deze speciale dag kunnen jullie ook zelf voor de catering zorgen.

Houdt rekening met een kale huurprijs vanaf € 400,= voor het schip. Nou ja kaal? Inclusief schipper en de koffie bij de ontvangst.

En na afloop?
FortH heeft op de terp een geweldig terras dat over het water uitkijkt. De lemsteraak LE16 ligt praktisch voor het terras.

Vrolijk Pasen

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
Google+
https://le16.nl/2e-paasdag-met-de-familie-het-water-op
LinkedIn