UA-111175203-1

Zeilen Zonder Zorgen

Lemsteraak LE16 op weg naar de horiozon, Gratis Raincheque

Zeilen Zonder Zorgen,
dat is onze missie.

Zeilen is een feest, daar is al heel veel over geschreven. Zeker als je dat kan doen met een lemsteraak van 16,5 meter. Dat is de Koninklijke manier tenslotte.

De idee achter Zeilen Zonder Zorgen is dat u, en velen met u, graag kennis willen maken met het zeilen met een bijzonder schip, aan een hardzeilerij mee willen doen of een typisch zeildag a la het “Zwitser Leven” gevoel willen meemaken. Precies zoals u dat zelf het liefst wilt! Alles geregeld en zonder de besognes die het hebben van een eigen schip van dit formaat en luxe met zich meebrengt.

Zeilen Zonder Zorgen kun je uitproberen door simpelweg een keer met de LE16 mee te zeilen.

Gratis Raincheque
Zelfs aan het weer hebben we gedacht. Want wat nu als het weer zo slecht is dat er niet gezeild kan worden vraagt de leek zich af?
Welnu, allereerst leert de ervaring dat het zelden voorkomt maar toch voor het geval dat het gebeurt bieden wij, omdat de lemsteraak LE16 u Zeilen Zonder Zorgen garandeert, als extra zekerheid een Gratis Raincheque aan. (Vraag om misverstanden te voorkomen wel eerst naar de voorwaarden)

Zeilklaar?
Met Zeilen Zonder Zorgen bent u in een wip zeilklaar. Even bellen dat u komt, de goede schoenen aantrekken, dus geen leren zolen of hakken, misschien een extra trui in de tas doen omdat het op het water altijd een graadje koeler is of een jack als het kan gaan spatten en als het zonnetje schijnt een hoed/pet en wat zonnebrand. Dat is alles. De rest verzorgen wij.

Zeiltips & trucs.
Aan boord help ik de zeiler in u met tips & trucs van het manoeuvreren en trimmen. Heeft u zelf een boot dan ben ik net zo benieuwd naar uw ervaring. Altijd leuk om ideeën uit te wisselen.
En als u boekt laat mij dan weten waar voor u die dag het accent op ligt dan houden wij daar met het zeilen rekening mee. In alle geval maken we er met elkaar een top dag van.

Wilt u genieten van het plaatje, de sfeer, het water en het eten of wilt u een bezoek aan een havenplaats ook dat kan aan boord van de LE16.
De thuishaven van de LE16 is Muiden maar met veel plezier varen wij vanuit andere havens aan het IJsselmeer of in Friesland en op de Wadden. Zelfs Zeeland behoort tot de mogelijkheden.

Zeilen Zonder Zorgen betekent ook dat u zich veilig en prettig moet kunnen voelen. De visserman lay-out van de LE16 komt dan helemaal tot zijn recht. De ruime kuip is van oudsher de werkplek en biedt in haar huidige vorm veel comfort en een veilige omgeving voor jong en oud. Lees meer over de LE16 ….
En de schipper dan? Wel ik vaar al meer dan 30 jaar rond en ben in het bezit van een groot-vaarbewijs. U kunt op mij vertrouwen.

Tot slot;
De 2e helft van juli en begin augustus is traditioneel onze “actie” maand. Bedoeld voor een ieder die individueel of met een vriend wil opstappen. Een ideale gelegenheid om kennis te maken met het reilen en zeilen op een lemsteraak.
Ideaal ook voor managers die hun “work-life” balance  op orde willen brengen en last minute willen ontspannen of zeilers die met familie of vrienden een top dag zonder zorgen op het water willen.

Meld u onderaan de pagina aan voor de nieuwsbrief en “like” ons op Facebook.com/LemsteraakLE16

Laat snel van u horen.
Groet,
Olaf

Stuur een email naar Olaf of bel 06-51525173 voor informatie.

Meezeilen? Yes.

Offerte aanvragen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
Google+
http://le16.nl/zeilen-zonder-zorgen
LinkedIn