UA-111175203-1

Bloggersbank Nieuws

Zeilen Zonder Zorgen met Gratis Raincheque!

Paard-van-Marken_Zware-luchtBoek de lemsteraak LE16 voor een dagtocht en ontvang de GRATIS RAINCHEQUE.
Onze RainCheque hebben we jaren geleden al geïntroduceerd. Het is te vergelijken met een “tegoed bon” in het geval dat het weer extreem slecht is en varen echt niet kan.
Onze RainCheque is gratis omdat we jullie met plezier die extra service willen geven.

Uit onderzoek en ook uit eigen ervaring blijkt overigens dat het weer geen doorslaggevende factor is en eerder verbroedert en de zeiltocht extra boeiend maakt. Toch geven wij u graag de mogelijkheid om een alternatieve datum te plannen als het weer echt tegen zit.

De Raincheque geeft hopelijk net dat extra zetje om al eind maart/begin april of juist in het najaar te boeken.
Het najaar is een prachtige tijd om te zeilen. Het heeft meer mooie dagen dan je denkt. Het weer is afwisselend, er is soms meer en soms minder wind, soms een regenbui, soms wat heiig, vaak prachtige wolken, het IJsselmeer water is nog warm en er zijn weinig boten op het water.
Je voelt en ademt de ruimte en vrijheid.
En voor die enkele dag dat het echt pijpenstelen regent en stormt is er dan onze gratis Raincheque.

Voor het voorjaar geldt hetzelfde. De ontluikende natuur kan soms wat grillig zijn. En als het dan een keer echt hard waait en het echt niet verantwoord is om uit te varen heeft u de gratis Raincheque achter de hand.

Wanneer geldt onze Raincheque.

  • Als op onze bevestiging aan u de Raincheque vermeld staat.
  • Een of twee dagen voor afvaart beslissen we samen of weer en wind ons dermate parten spelen dat er niet gevaren kan worden. In dat geval zetten we uw gratis Raincheque in en plannen we gezamenlijk een andere datum voor jullie zeiltocht.
  • in het lopende seizoen. Dan moet de vervangende vaartocht plaatsvinden. Voor de najaarstochten in oktober en november geldt echter dat de vervangende zeildag voor 1 mei van het opvolgende jaar moet plaatsvinden.

Zeilen Zonder Zorgen doe je met onze Raincheque.
DOEN?

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
Google+
https://le16.nl/zeilen-zonder-zorgen-met-gratis-raincheque-le16
LinkedIn