The MatchRace!

Spectaculaire 1 tegen 1 zeilwedstrijden met lemsteraken.

The MatchRace is een high-end evenementen concept bedoeld voor Directie en Management team’s.
Een uniek concept voor relatiemarketing, branding, teambuilding, loyalty en HRM programma’s, product launches, kick-offs e.d.

Matchracen is hot! Kenmerkend voor het matchracen is dat de schepen steeds in een 1 tegen 1 duel uitmaken wie de sterkste is.

The MatchRace - boeirondingBijzonder is ook dat er wordt gevaren met de grootste Lemsteraken die de lay-out van de oude visserman hebben. Alle deelnemende lemsteraken zijn na 2000 te water gelaten en volledig geoptimaliseerd voor de wedstrijdsport. Zij stralen pure grandeur en klasse uit.

De zeilwereld is als het bedrijfsleven zelf, en vraagt inzet, teamwork en strategisch handelen. De omgevingsfactoren en de organisatie, discipline en dynamiek aan boord van een lemsteraak is direct voelbaar. Daarmee is het een ideale context om allerlei bedrijfsdoelen zichtbaar, voelbaar en tastbaar te maken. Denk daarbij aan targets op het gebied van management, HRM, marketing en sales, maar ook relatiebeheer en interne communicatie. Zeilen op een groot schip is een effectief instrument om deze zaken te doen beklijven. Dat is voor elk bedrijf interessant

Mijn doel; dat de bedrijven op het snijvlak van fun en business optimaal rendement halen uit hun evenement.
Met The MatchRace! wordt bijvoorbeeld een informeel platform geboden om te netwerken en het zet de deelnemers aan tot maximale prestaties. Want wat is er mooier dan in een directe, 1 tegen 1, confrontatie uitmaken wie de sterkste is? In het bedrijfsleven gebeurt dat als de laatste 2 concurrenten strijden voor de opdracht, in de zeilwereld is er The MatchRace! Pure topsport, waarin actie, spanning, concentratie, tactiek en mentaal uithoudingsvermogen de ingrediënten vormen. Uiteraard onder deskundige leiding van een ervaren schipper en scheepsmaat.”

30 sec Videoimpressie van The MatchRace

The MatchRace is een high-end concept bedoeld voor Directie en Management Team’s. Een uniek concept voor relatiemarketing, branding, teambuilding, loyalty en HRM programma’s, product launches, kick-offs e.d.

The MatchRace is aan de basis bij uitstek geschikt voor 2 of 4 teams van 8 tot 12 gasten/opstappers.

The MatchRaceMet 2 teams wordt er een ‘best of three’ gevaren en met 4 teams volgen we een toernooi-schema met herkansing. In alle geval is er aan het einde van de dag 1 echte winnaar die zich met trots de dagwinnaar kan noemen van The MatchRace.

Wedstrijdregels MatchRacen
Deze maken het zeilen in een matchrace zo bijzonder en extra spannend voor de bemanning en de toeschouwers. Leer meer over de matchrace regels en ….

Bekijk de animatie van de wedstrijdregels.

Meer over matchraces:
event-sharing-the-matchrace-innoveert
The MatchRace toegepast!
Waarom een zeilende CEO geen slecht idee is voor een bedrijf

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
Google+
http://le16.nl/the-matchrace
LinkedIn