UA-111175203-1

Bloggersbank Nieuws

Regen en Wind! Verzekering overbodig

De oplossing voor duur betaalde wiebelige zwaar-weer verzekeringen en slecht weer is de gratis Raincheque van de LE16. Daarmee ben je verzekerd van een mooie zeildag.

Alleen echte mannen en vrouwen krijgen de gratis Raincheque. Oermensen die in de maand oktober of november een zeildag aan boord hebben geboekt van de lemsteraak LE16.
Vrouwen en mannen die er op uit willen, out of the box en een beetje of the grid denkers, die juist energie putten uit de natuur, die naar de kern willen om met hernieuwde energie plannen te maken om door te gaan.

Wachtlijst?
Hoeveel echte mannen en vrouwen durven het aan om in oktober of november hun zeildag te boeken? Eigenlijk ben ik best nieuwsgierig of zij zich melden. Je hoort met mooi weer altijd enkele gasten zeggen dat zij een Bft6 nog mooier zouden vinden. Als al die gasten boeken die met mooi weer opmerkten dat “meer wind” het juist spannend maakt dan ontstaat er een wachtlijst.

Wel of geen Raincheque?
De schipper van de LE16, ondergetekende, geeft die Raincheque uit als het echt hard waait en de regen pijn aan je gezicht gaat doen.

Ziet hij wind en buien vroegtijdig aankomen dan belt hij voor overleg en wordt direct een nieuwe datum voor een spetterende zeildag afgesproken.

Valt de beslissing tijdens het palaver op de dag zelf en wordt er niet uitgevaren dan plannen we daar en dan een nieuwe datum.

Samengevat:
– De Raincheque Lemsteraak LE16 biedt u een alternatieve dag als de weersomstandigheden het niet toelaten om veilig te varen.

  • De alternatieve vaardag vindt plaats voor 1 juni van het nieuwe kalenderjaar.
  • De schipper bepaalt of de Raincheque ingewisseld kan worden.
  • Voor alle informatie over de gratis Raincheque klikt u hier.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
Google+
https://le16.nl/regen-en-wind-verzekering-overbodig
LinkedIn