UA-111175203-1

“Hopelijk snel tot ziens” Bedrijfsregatta

zo eindigde Philip van Damme zijn email na een zeildag aan boord van de LE16. En dan moet je weten dat er die oktoberdag geen tot een heel, heel klein beetje wind was. En toch hebben we er met elkaar (10 lemsteraken) een fantastisch leuke wedstrijd rond Pampus van kunnen maken.Het totale plaatje was top. Leuke, positieve en enthousiaste ploeg mensen, op de locatie (KNZ&RV) was het gezellig en alles prima geregeld, wedstrijdleiding begeleidde de start uitstekend en de schepen waren aan elkaar gewaagd. Kortom iedereen genoot van deze zon overgoten dag.

Maar een wedstrijd rond Pampus blijft toch altijd een apart verhaal. De stenen verdedigingsdam die net onder water rond het eiland ligt is een stevige handicap. Je wilt daar niet met je zwaard of je romp tegen aan stuiteren. Toch kunnen de schippers met lef het niet laten om zich tussen de concurrentie en het eiland te wringen. Enkele schepen kwamen daardoor zo dicht bij die dam dat ik in gedachten de rompen al tegen de keien hoorde schuren. Natuurlijk kun je als lijwaarts schip het gat dichtgooien maar ja dat doe je dan weer niet. Uit liefde  voor het schip zal ik maar zeggen.Note: Het bedrijf heeft het evenement gebruikt om haar relaties te laten weten hoezeer zij hen waarderen en om haar nieuwe CEO voor te stellen.

Hallo Olav,
Jouw enthousiasme, kennis, kunde en vriendelijkheid, maakten samen met je prachtige schip de LE16, het schitterende weer en de anderen, vrijdag 3 oktober tot een onvergetelijke dag.
Dankjewel daarvoor.
Hopelijk snel tot ziens,

Philip Van Damme, MKA-chirurg

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
Google+
https://le16.nl/portfolio/hopelijk-snel-tot-ziens
LinkedIn