UA-111175203-1

Makelaardij trakteert. Botter regatta.

Prachtige regatta met botters. Aan de Gouwzee in de hoek van Monnickendam ligt de Zeilhoek. Een ideale uitvalsbasis voor een spetterende bedrijfsregatta met botters.

Het evenement was puur bedoeld om de medewerkers van een makelaardij te laten merken dat zij gewaardeerd worden. En het werd een top dag.

Stel je voor dat je aankomt, zonder problemen je auto voor de deur kan wegzetten en de schepen al voor het terras ziet liggen. Dan begint de dag echt goed.

Nog snel inschrijven, programma meepakken en het terras op voor een lekkere aangeklede kop koffie. Na de uitgebreide ontvangst op het terras en een inspirerend voorwoord werd er dan eindelijk aangemonsterd. De botters lagen tegen het terras aan en dat maakte het extra gezellig. Een voor een voeren zij weg om langs een RIB te varen met aan boord de fotograaf. De groep fotogeniek op het voordek zetten zorgde voor de nodige hilariteit maar het is gelukt. Iedereen staat er prominent op.

Bij elkaar 20 botters voeren met enthousiaste opstappers als bemanning een regatta op de Gouwzee. Het startschip met aan boord een ervaren botterraar schoot de groep met een luide knal weg.

Prijsuitreiking in stijl en uitgebreide barbecue maakten de dag compleet voor de medewerkers van makelaardij Zadelhof

Organisatie:
Als EventmanagerB2B tekende ik voor het concept, de organisatie op de locatie en de nautische zaken.

We danken Pro Sport voor de opdracht en daarmee haar vertrouwen. Eindklant; Zadelhof makelaardij

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
Google+
https://le16.nl/portfolio/botter-regatta-voor-makelaardij
LinkedIn