UA-111175203-1

Over stedentrips & mini-cruises

Stedentrips

De Nederlandse steden hebben veelal hun succes en glorie te danken aan het water. Dat was vroeger zo en geldt ook heden te dagen. De beste manier om die schitterende stadjes aan het IJsselmeer te bezoeken is met de lemsteraak LE16. Je zeilt vanuit Muiden in “the Old Fashioned Way” er naar toe. Als je de haven binnenvaart ervaar je direct dat de haven vroeger het middelpunt van de stad was. Aangekomen stap je van boord om de benen te strekken. Je maakt een stadswandeling onder leiding van een gids of gaat zelf op avontuur. Intussen hebben wij daar waar nodig je bagage naar het hotel gebracht. De rondleiding eindigt voor je hotel.

Bekijk alle city-trips

Beleef Nederland van zijn beste kant. 1-, 2- of 3-daagse stedentrips en mini-cruises met de lemsteraak LE16 zijn ware droomreizen.

Mini-cruises

Nederland is een waterland waar je met de LE16 de mooiste mini-cruises kunt maken. Het IJsselmeer en de Waddenzee zijn schitterende nog wijdse gebieden waar je de vrijheid nog kunt proeven. Het Wad als natuurgebied is van grootse internationale allure. Het is ons grootse internationaal erkende natuurgebied. Maar vergeet Friesland en Zeeland niet met hun hele eigen dynamiek en prachtige plekjes.
Bekijk alle mini-cruises

Droom je van een zelf bedachte zeiltocht! Bel 06 51525173

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
Google+
https://le16.nl/over-stedentrips-mini-cruises
LinkedIn