UA-111175203-1

Over mini-cruises in Nederland

Nederland is een waterland waar je met de LE16 de mooiste mini-cruises kunt maken. Het IJsselmeer en de Waddenzee zijn schitterende nog wijdse gebieden waar je de vrijheid nog kunt proeven. Het Wad als natuurgebied is van grootse internationale allure. Het is ons grootse internationaal erkende natuurgebied. Maar vergeet Friesland en Zeeland niet met hun hele eigen dynamiek en prachtige plekjes.
Bekijk alle mini-cruises

 • Inbegrepen
  • aangeklede koffie bij aankomst
  • bagageservice waar nodig
  • stadswandeling met gids

Overnachting
Voor al onze meer-daagse mini cruises geldt dat er niet aan boord wordt overnacht. Je overnacht in een hotel/pension in de buurt van de haven. Je hebt dan ’s ochtends in het hotel alle privacy om te douchen en te ontbijten. Wij zorgen ervoor dat het schip de volgende dag weer schoon en vaarklaar is en de koffie klaar staat.

Data.
Boek je voor jezelf of voor minder dan 6 personen dan kun je alleen aan boord stappen op de aangegeven data. Zie boekings-kalender.
Boek je voor 6 of meer personen en wil je op een specifieke datum aan boord stappen dan kun je ons het best even bellen voor overleg.

Boekingen.
Vul direct het boekingsformulier in of kies jouw mini-cruise op datum via de boekings-agenda Je kan bij je keuze direct boeken.
Wil je eerst de verschillende mini-cruises bekijken dan gebruik je het menu (menubalk aan bovenzijde). Als je de reis van je keuze hebt gemaakt kun je daarop direct boeken.
Note; nog niet alle tochten en data staan vermeld. Daar wordt aan gewerkt. Bel of email ons als u een datum en tocht wilt die nog niet vermeld staat.

Bagageservice.
In verschillende havens wordt je bagage kosteloos door ons naar het hotel/pension gebracht. Soms is het vniet nodig want daar meren wij vrijwel voor de ingang van het hotel af.

Bijzonderheden:

 • er zullen maximaal 12 passagiers per reis aan boord zijn,
 • groepsboekingen: Boek je voor 6 of meer personen dan kun je het schip exclusief boeken tegen een kleine meerprijs. Heb je een andere voorkeursdatum voor je mini-cruise neem dan contact met ons op.
 • je kan aan boord niet je eigen drinken nuttigen. Er is bier, wijn, soft-drinks en pro-secco standaard tegen betaling beschikbaar. Zie onze prijslijst.
 • De opstap- en vertrektijden die in het programma staan houden wij stipt aan. De overige tijden zijn een indicatie.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
Google+
https://le16.nl/mini-cruises-in-nederland
LinkedIn