UA-111175203-1

Bloggersbank Nieuws

Meerdaagse zeiltochten met MT juist in okt/november

LE16_bijliggendEen zeiltocht in de herfst geeft extra impulsen aan uw MT-vergaderingen en het team zelf.

Budgetvergadering, visie-overleg, marketing- & salesplanning, productie- en R&D-overleg, oktober/november is de periode waarin de plannen gesmeed worden om in volgend jaar te excelleren.
Overleggen, plannen en budgetten maken doe je het best met elkaar. Het zijn intensieve processen die gebaat zijn bij fysieke en geestelijke ontspanning en een inspirerende omgeving waar het “wij” gevoel en onderling committent sterk aanwezig is.
Ook als er sprake is van een reeks van overleggen dan helpt het boordleven om de aandacht gericht te houden op het doel en de urgentie om het daar en dan afgerond te krijgen.

Een dag of meerdaagse zeiltocht met de LE16 biedt je team benedendeks de ruimte voor het rationele deel en bovendeks al die ingrediënten die bijdragen aan het succes van het gezamenlijk overleg. Je kunt niet weg maar wel vrij ademhalen of even bilateraal overleggen. Intussen zorgen wind & water voor ruimte in het hoofd, inspiratie en energie en misschien wel een ander perspectief of inzicht.

Het zeilen zelf staat in dienst van het bedrijfsprogramma.
Bij meerdaagse tochten zeilen we naar de afgesproken havens vanwege de overnachting maar de schipper zorgt er tijdens de zeiltocht steeds voor dat de zeilvoering is afgestemd op het doel en de activiteit van dat moment.
Is het team aan dek dan wordt hun hulp gewaardeerd, wordt er volop gezeild en geeft de schipper graag tekst en uitleg over het zeilen met een lemsteraak.

Het weer!
Verrassend genoeg is het weer in deze periode vaak bijzonder fraai. Natuurlijk kan het pittig waaien en regenen maar ook kan het heel stil zijn en verstild. Op het water zie je slechts een enkeling, meestal een traditioneel zeilschip, binnen is het droog, warm en kameraadschappelijk.

Wij geloven dat juist die specifiek sfeer aan boord maakt dat een zeiltocht in deze periode bij uitstek geschikt is voor de jaarlijkse MT-overleggen.

  • Overnachting bij meerdaagse tochten in lokale pensions/hotels nabij de havens.
  • Catering geheel verzorgd.
  • Programma is 100% maatwerk
  • Tijden en tijdsindeling in functie van doel en programma.
  • 6 tot 8 personen.

Note: Alle vergadering & gesprekken vallen onder jullie eigen regie.

En fin: los van alles is het heerlijk om op herfstdagen te zeilen en terug in de haven met elkaar een “goed” gesprek te hebben.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
Google+
https://le16.nl/meerdaagse-zeiltochten-met-mt-juist-in-oktnovember
LinkedIn