UA-111175203-1

Gratis Raincheque LE16

Heel soms komt het voor dat een vaartocht door overmacht op het laatste moment niet door kan gaan omdat bijvoorbeeld de weercondities het niet toelaten om te varen. Dat is heel jammer voor u en uw gasten. Daarom bieden wij in die gevallen als extra service de mogelijkheid van een “rain-cheque”. Dat wil zeggen dat u op een andere datum in het lopende seizoen alsnog aan boord van de lemsteraak LE16 kunt genieten van een spetterende zeiltocht.
De nieuwe datum spreken wij in overleg met elkaar af.

Onze Gratis Raincheque hebben we jaren geleden al geïntroduceerd. Het is te vergelijken met een “tegoed bon” in het geval dat het weer extreem slecht is en varen echt niet kan.
Onze RainCheque is gratis omdat we jullie met plezier die extra service willen geven.

Uit onderzoek en ook uit eigen ervaring blijkt overigens dat voor het succes van uw evenement het weer geen doorslaggevende factor is. Vele gasten hopen zelfs dat het weer wat ruiger is omdat het eerder verbroedert en de zeiltocht extra boeiend maakt. En toch geven wij u graag de mogelijkheid om een alternatieve datum te plannen als het weer echt tegen zit. Daarom is er onze raincheque.

Met de gratis raincheque achter de hand kun je natuurlijk juist ook in het voorjaar of najaar met een gerust hart boeken. Als het dan een keer echt hard waait en het echt niet verantwoord is om uit te varen plannen we gewoon aan andere datum.

Als wij u een gratis raincheque aanbieden is dat puur bedoeld als extra service en geste. U kunt er geen rechten aan ontlenen.

Wanneer geldt onze Raincheque?

  • Als op onze bevestiging en/of factuur de Raincheque vermeld staat of als wij u die schriftelijk/per email hebben toegezegd.
  • Als u een zeildag in de periode maart – april of oktober – december heeft geboekt met (aan boord van) de lemsteraak LE16.
  • Als de weersomstandigheden het varen niet toelaten.
  • Als u alles tijdig heeft betaald.

Verder spreken we af dat:

  • de vervangende vaartocht altijd in het lopende seizoen plaatsvindt (voor vaardagen in oktober en november geldt dat de vervangende vaartocht voor 15 mei van het opvolgende seizoen plaatsvindt),
  • de algemene voorwaarden volledig van kracht blijven,
  • het aan het oordeel van de schipper van de LE16 is overgelaten om te bepalen of de weersomstandigheden varen toelaten en of de gratis raincheque ingezet kan worden,
  • u zelf er voor zorgt dat u tijdig een nieuwe datum met ons heeft afgesproken,
  • de raincheque niet van toepassing is op de catering.

Zeilen Zonder Zorgen doe je met de LE16 Raincheque.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
Google+
https://le16.nl/gratis-raincheque-le16
LinkedIn