UA-111175203-1

Bloggersbank Nieuws

Event-sharing: The MatchRace innoveert!

The MatchRace - boeirondingEvent-sharing! Een eigen programma met een gedeeld onderdeel!
Gezocht; 2 tot 4 managers die ieder met zijn top 10 relaties een eigen relatiedag willen beleven en het voordeel zien van een gedeeld middagprogramma.
In het gedeelde programma strijden de teams aan boord van lemmeraken in 1-tegen-1 zeilwedstrijden (matchraces) op het scherpst van de snede om de eer van de dag waarna tijdens de gezamenlijke After Sail de prijsuitreiking volgt. Het ochtendprogramma en eventueel avondprogramma wordt per team geregeld en beleefd.
Deze MatchRace-dag vindt plaats op donderdag 26 juni

De basis:
Voor iedere manager ligt een lemsteraak zeilklaar. De deelnemende lemmeraken behoren tot de VA-klasse en zijn prachtige, snelle en comfortabele schepen met de lay-out van de visserman. Ideaal voor het wedstrijdzeilen en prima geschikt voor een goed gesprek, introductie, presentatie, kick-off, vergadering of training.

TMR_LogoHet gedeelde programma onderdeel;
The MatchRace is een klein evenement met top uitstraling (eenvoud en top kwaliteit gaan hier samen) op het snijvlak van “fun & business”.
Het is een ideaal evenement voor die managers die een inspiratiebron willen zijn voor hun top 10 relaties en met hen een hecht team willen vormen en hen een top-dag gunnen.
Het wedstrijd element is fun maar zorgt ook voor extra spanning, binding en inspiratie om met elkaar aan de slag te gaan, tijdens en na de zeilwedstrijd.
Iedere manager vormt met zijn eigen relaties de bemanning van een lemmeraak.

Het evenement delen. (Sharing the event)
Het wedstrijdelement en de After Sail worden gedeeld en gezamenlijk beleefd. Het achtend- en eventuele avond-programma wordt echter individueel ingevuld.
Dat heeft vele voordelen. De managers/bedrijven behouden hun “eigenheid” terwijl het gezamenlijke programma onderdeel voor extra spanning zorgt en het gevoel van “samen doen, samen werken” versterkt.

Programma:
Het ochtendprogramma is individueel in te vullen. Je kan je eigen team op geheel eigen wijze ontvangen of de ochtend beginnen met een gezamenlijke ontvangst waarna de 1 een vergadering heeft en de ander misschien direct het water op wil om te oefenen terwijl nummer 3 misschien wel liever later of met de lunch wil arriveren. En dan is er nog nummer 4 die misschien ongemerkt ineens op het water verschijnt! Enfin, we stemmen dat met u af.

’s Middags worden in ieder geval de matchraces gevaren. Pure 1-tege-1 wedstrijden à la de America’s cup maar dan met lemmeraken. En ik zeg u; Het is minstens zo spannend en spectaculair!

De After Sail met de prijsuitreiking is het moment om gezamenlijk verder te praten en te netwerken.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
Google+
https://le16.nl/event-sharing-the-matchrace-innoveert
LinkedIn