UA-111175203-1

Alles top

Locatie is top;
Muiden is onze thuishaven. Dit mooie stadje ligt prachtig centraal in Nederland op nauwelijks 15 kilometer van Amsterdam. Wij zijn makkelijk bereikbaar, hebben ruime parkeer mogelijkheden op 200meter afstand, een terras aan de haven, meerdere gezellige restaurants en cafés rondom de Grote Zeesluis, het Muiderslot en Pampus-eiland voor de deur. Enfin, kom gerust langs. Als je mij aan boord ziet scharrelen ben je van harte welkom.

Eten & drinken;
Authentieke, eerlijke en herkenbare smaakproducten. Lees meer ….

Schepen;
De lemsteraak LE16 is een top schip voor groepen tot maximaal 12 personen. Is de groep groter dan halen wij 1 of meerdere zusterschepen er bij. Maar als het voor jullie evenement beter is om een ander type schip in te schakelen zullen wij dat direct zeggen. Voor de organisatie van uw evenement verandert er niets; wij met evenveel plezier een ander schip. Dat geldt voor een bedrijfsevenement maar net zo goed voor u als u een zeiltocht wilt maken.
Lees meer ….

Gastvrijheid;
Top. U verwacht niet anders maar het zei toch maar gezegd.

Organisatie;
Zonder zorgen op weg naar je eigen evenement. Weten dat aan alles is gedacht. U kunt dat met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Lees meer …. 

Fullfilment;
Zakelijk zeilen leent zich bij uitstek voor de ondersteuning van marketing-communicatieve doelen.
Productlanceringen | Kick-off meetings | Dealer dagen | relatiemarketing en imago.
You name it, we know it. And did it.

Van A tot en met Z; van communicatieconcept en publicitaire spin-off tot en met uitnodigingen, gelegenmeids-drukwerk of promotiefilm en specifieke doelgroepcommunicatie.

Uitgevoerd door vakspecialisten, maar alles onder één regie en met één contactpersoon.

“Voor ieder evenement de juiste promotie”

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
Google+
https://le16.nl/alles-top
LinkedIn